Întrebări Frecvente

FOTOGRAFIE DE PRODUS ÎN 360 DE GRADE ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Preţul se calculează în funcţie de produs. Preţul per produs este determinat de formă, mărime, greutate, cerinţele de stilizare şi cantitate. Pentru un volum mare de produse se aplică un discount datorită faptului că acest lucru permite un flux de lucru eficient ce reduce valoarea finală a preţului per produs.

 • Cea mai simplă metodă este să completaţi formularul disponibil AICI. Echipa noastră o să analizeze cererea dumneavoastră şi o să primiţi un răspuns în maxim 24 de ore.

 • Procedura este extrem de simplă. Primul pas este să completaţi formularul disponibil AICI.

  Echipa noastră o să analizeze cererea dumneavoastră şi veţi primi o cotaţie de preţ.

  După stabilirea detaliilor tehnice, produsele dvs. vor fi expediate la sediul nostru.

  Urmează sortarea şi fotografierea produselor după care vă sunt prezentate imaginile interactive pentru a primi acceptul dvs.

  După acceptul dvs. veţi primi imaginile în format digital sau după caz, imaginile vor fi încărcate pe site-ul dvs.

  Ultimul pas constă în returnarea produselor dumneavoastră.

 • În general seturile de imagini în 360 de grade sunt furnizate în maxim două săptămâni de la stabilirea detaliilor tehnice (fundal dorit, unghiul de vizualizare, cerinţe speciale de stilizare, etc.). Termenul aproximativ de livrare se va stabili în timpul discuţiei telefonice cu reprezentantul nostru de vânzări iar acesta depinde de data când se primesc produsele dumneavoastră. Produsele primite se fotografiază după principiul primul venit, primul servit.

 • Momentan, Tangled Design oferă fotografie de produs în 360 de grade pentru produsele cu o greutate de până la 60 kg. Pentru produsele mari, cu greutate de ce depăşeşte 40 kg vă rugăm să ne contactaţi telefonic sau prin email la contact@tangled-design.ro pentru a găsi soluţia optimă împreună.

 • Numărul de imagini variază în funcţie de nevoile fiecărui client. Din experienţa un set de imagini 360 de grade se recomandă a fi în număr de 24 imagini. Pentru fotografia de bijuterii acesta creşte undeva între 36 şi 48 fotografii. În funcţie de produs şi dorinţa clientului, putem oferi numărul necesare de cadre, oricare ar fi acesta.

 • Sigur, puteţi folosi oricând, orice imagine din setul de fotografii primit. Imaginile pot să aibă diferite extensii în funcţie de necesitate (JPEG, TIFF, PNG, etc.)

 • Pozele pot fi publicate folosind o extensie ce permite vizualizarea produselor în 360 de grade. Extensiile ce permit vizualizarea în 360 de grade pot fi găzduite intern sau extern în funcţie de necesităţile dumneavoastră. Oferim asistenţa tehnică tuturor clienţilor în ceea ce priveşte implementarea modulului pentru vizualizarea produselor în 360 de grade.

 • Setul de imagini poate fii livrat in diferite formaturi în funcţie de necesitate. În mod uzual, acestea se furnizează în format JPEG din moment ce acestea au dimensiune redusă, se încarcă mai repede pe site-ul dumneavoastră şi nu compromit calitatea imaginilor. Dacă se doreşte folosirea unora din imagini pentru prinţ vă recomandăm să optaţi pentru primirea acestora în format TIFF.

 • Sigur, vă rugăm să vizualizaţi site-ul nostru de pe orice telefon sau tableta pentru a vă convinge.